Lexmark CX725de Multifunktionsfarveprinter – kr. 6.875 – Futura Data A/S

Lexmark CX725de tilbyder udskrivning med høj ydeevne og avancerede scanningsfunktioner til arbejdsgrupper i en funktionsrig pakke, der er lige så brugervenlig som en personlig printer.

Quad-core-kraft – En 1,2 GHz quad-core-processor med op til 4 GB hukommelse giver CX725 en effektiv udskriftskontrol.

Uovertruffen farve – Professionelle farvefunktioner som ultraskarp 4800 farvekvalitet, PANTONE® kalibrering og Lexmark Color Replacement leverer sammen med Unison Toner en nøjagtig matchning af vigtige nuancer.

Fleksible løsninger – Med Lexmarks eksklusive programmer, Cloud Solution Framework (cSF) og Embedded Solutions Framework (eSF), kan multifunktionsprinteren programmeres til at opfylde kunde- og branchespecifikke behov.

Alsidig mediehåndtering – Ilægning og indføring af medier er nemt, pålideligt og alsidigt og med en inputkapacitet på op til 650 sider (der kan udvides til 2.300), understøttelse af mindre medier og bannerlængder samt meget holdbare inputbakker, der forhindrer forkert indføring.

Følsom touchskærm – En lys, 17,8 cm (7″) farvetouchskærm med en ultrafin overflade, der kan aktiveres af næsten alt – skriveredskaber, fingerspidser eller negle – uden tryk eller direkte kontakt med huden.

Avanceret scanning – Automatisk opretning, scanning af blandede størrelser, genoprettelse ved papirstop og indlejret filkomprimering gør CX725 til et effektivt scanningsværktøj.

Specialpris kr. 6.875,00 – så længe lager haves

Prisen er ekskl. moms og levering

Hent produktbeskrivelse CX725de
Navigation
Cookie- og privatlivspolitik